Bárdos Judit szereplésével IX. 29-től a mozikban Zuzana Liová Dom (Ház) című filmje

Bárdos Judit színésznő Kék Angyal Díjas19. Art Film Fest

Bárdos Judit szereplésével IX. 29-től a mozikban Zuzana Liová Dom (Ház) című filmje!

2011. június 17–25. között tartották Trencsénteplicben és Trencsénben az ART Film Fest 19. évfolyamát. Az ünnepélyes záróműsor során a díjazottak átvehették az elismeréseket.
A fődíjat, a legjobb filmért járó Kék Angyalt az orosz Stíchnuté duše (Ovsianki) kapta, rendezője Alexej Fedorcsenko. A Juraj Jakubisko vezette nemzetközi  zsűri „egyedülálló poétikai víziója és erőteljes rendezői elgondolása” miatt adományozta a filmnek a fődíjat.  A film már előzőleg elnyerte a velencei FIPRESCI Díjat, valamint a legjobb rendezésért és forgatókönyvért járó díjat a Mar del Plata-i fesztiválon.
A legjobb rendezésért járó Kék Angyalt a lengyel Miestnosť samovrahov (Sala samobójcow) kapta Jana Komasu rendezésében.
Zuzana Liová Dom (Ház) című filmje nyerte a legtöbb színészi alakításért járó Kék Angyalt, amely egyben az első egész estés szlovák nyitó- és versenyfilm volt Art Film Fest történetében.
A legjobb női alakításért járó Kék Angyalt BÁRDOS JUDIT kapta „természetes és hiteles alakításáért, amely a film hangsúlyos eleme, és megnyeri a nézők szívét”.

A legjobb férfi alakításért járó Kék Angyalt Miroslav Krobot kapta „érzékeny, visszafogott játékáért”.
A Dom című film megkapta a Film Europe Díjat is „a kivételesen nagyszerű fiatal szlovák rendezői alkotói teljesítményért, amely külföldön is elismerést vívott ki”.
Az Art Film Festen különdíjas lett az osztrák Michael c. film, amelyet Trencsénteplicben rendezője, Markus Schleinzer vezetett be. Díjazott lett a kínai Zimné prázdniny (Han Jia) is, Li Hongqia rendezésében.
A legjobb rövidfilmért járó Kék Angyalt a 14 perces svéd Tussilago c. film nyerte, rendezője Jonas Odell.