Nyerj saját videoklipet!

flyer frontKüldj egy képet a zenekarról és egy saját számot! A számnak az összes jogát birtokolnotok kell. Ellenkező esetben minden jogi következmény a zenekart/zenészeket terheli.
A jelentkezési határidő: 2013. október 20. éjfél.
A pályázóknak a saját rajongótáboruk szavazatait kell gyűjteniük. Az “ismeretlenektől” begyűjtött szavazatok a pályázó kizárását vonhatja maga után. Ezért a Hangszita Kft. megkérheti a pályázót, hogy mutassa be a módját, annak ahogyan gyűjtötte a szavazatokat. A videoklip forgatására megadott időpont: október 26. Ehhez a nyertes a zenekarnak alkalmazkodnia kell. A videoklip forgatókönyvét a zenekarral egyeztetjük, de a végleges verziót a Hangszita Kft.-nek is jóvá kell hagynia. A videoklip tervezett maximum hossza 5 perc. Amennyiben a nyertes zene hosszabb ennél, a lerövidítését a zenekarnak kell biztosítania.
A szavazás végén a 10 legtöbb like-ot kapó csapat, és a 10 legtöbb like-ot kapó DJ közül szakmai zsűri választja ki a kategória nyerteseket. Zenekaroknál szintén a zsűri választja ki a 2. és 3. helyezettet.
Fődíj:
– Zenekar kategória: Saját videoklip
– DJ kategória (Nevezés kortárs elektronikus zenével.): DJ tanfolyam
Különdíj: zene masterelés
Ezenkívül az első három helyezést elérő zenekar között értékes nyereményeket, pl: MusicSafe Pro- Szűrős füldugó zenészenek, DJ-knek-, vásárlási utalványokat osztunk ki.

A fődíjak nyertesei a díjátadón és a Budaörs rádióban szereplési lehetőséget is kapnak.
 
További díjazás:

sok összegyűjtött szavazat elismeréseként a füldugó.hu minden jelentkezőnek – aki nem ér el helyezést – felajánlja, hogy kap 10% kedvezményt, és további 1%-ot minden elért 100 szavazat után. (Tehát, aki pl. 650 szavazatot gyűjt, az 16,5% kedvezményre válik jogosulttá.) 

A kedvezményes vásárlásra jogosító kupont csak a díjátadón lehet átvenni és csak a füldugó.hu-n használható fel.

 

 

 

 

 

Díjátadó és klippremier:

 

Helyszíne: Budapest, valószínűleg valamelyik belvárosi romkocsma

Időpont: várhatóan november 4. vagy 5.
A nyeremények átvételére a verseny után megrendezésre kerülő videoklip preimerrel egybekötött díjátadón kerül sor. Aki nem jelenik meg, az elesik a nyereményétől.

 A Hangszita Kft. fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy pályázó nem összeegyeztethető a cég arculatával, abban az esetben a pályázót kizárhatja a versenyből, amely határozat ellen fellebbezésnek helye nincs.
 
A változtatás jogát fenntartjuk.