Elhunyt a Hobo Blues Band alapító tagja, Kőrös József gitáros

2013. szeptember 10-én hajnalban tragikus hirtelenséggel elhunyt a Hobo Blues Band alapító tagja, Kőrös József gitáros, vagy ahogy sokan ismerték, Buksi. (A képen balról a harmadik, csíkos pólóban.)
Kőrös József eredetileg az 1976-ban alakult Androméda gitárosa volt, majd az Ikarusban játszott, és annak feloszlása nyomán született meg az első Hobo Blues Band felállás 1978 nyarán. A HBB első koncertje 1978 augusztusában volt a Lőrinci Ifiparkban, ahol a P. Mobil vendégeként léptek fel.Buksi gitározott az első két Hobo Blues Band albumon (Közép-európai Hobo Blues 1980, Oly sokáig voltunk lenn 1982), de a harmadik lemez, az 1983-as Még élünk már Tátrai Tiborral készült. A Kopaszkutya filmben is szerepelt és persze a klasszikus Fekete bárányok bulin is ő gitározott, együtt a HBB akkori másik gitárosával, Szénich Jánossal.
1983-tól főként pop produkciókban vett részt, itthon és külföldön is, de a 2008-as (30 éves) jubileumi HBB bulin Buksi is fellépett Hobóékkal a Papp László Sportarénában. (Forrás: Hobo Blues Band)