1. RealWoman Fórum

Milé dámy,

srdečne vás pozývame na jedinečný celodenný event RealWoman Fórum dňa 25. mája 2012 v nádhernom prostredí Kempinski hotela River Park Bratislava. Témou 1. ročníka RealWoman Fórum je Prínos ženského potenciálu pre spoločnosť, ekonomiku, podnikanie a zlepšenie kvality života rodín na Slovensku.

RealWoman Fórum je event venovaný ženám od žien. Nie je to komerčný projekt, ani odborná konferencia, ale iniciatíva, ktorou chceme reagovať na rastúcu potrebu žien naplno využívať a rozvíjať svoj potenciál.

Pozývame vás, aby ste objavili novú víziu pre svoj potenciál. Vstupenka na RealWoman Fórum zahŕňa účasť na hlavom a sprievodnom programe, ktorý je bohatý na inšpirujúcich spíkerov a trénerov. Hlavný program sa začína o 13:00 hod. a trvá do 18:30 hod. v rámci, ktorého vystúpia inšpirujúci spíkeri, ako napríklad pani Ing. Elena Kohútiková, zástupkyňa generálneho riaditeľa VÚB banky, Sylvia Porubänová, sociologička, Bea Benková, medzinárodný ambasádor a kouč výnimočných žien, a.s., Ing. Vladimír Synek, CSc., riaditeľ Corporate Consulting Group a ďalší.

Sprievodný program sa začína od 9:00 hod. a predstaví vám ďalšie možnosti vzdelávania a osobného rozvojaprostredníctvom krátkych skúsenostných tréningov a výstavných stánkov. Na tréningoch je kapacita miest obmedzená, prví účastníci majú najväčší výber z nasledovnej ponuky:

Ako načúvať svojmu skrytému potenciálu, Mgr. Janette Šimková, life kouč
Vyjadrujte svoju kreativitu písaním, Mgr. Daniel Hevier, PhD., básnik, spisovateľ, textár
Ako efektívne komunikovať to, kto sme a čo je pre nás dôležité, Katarína Kovalčíková, trénerka, rečníčka, koučka
a ďalšie.

Celý tento bohatý balík osobného rozvoja, novej vízie pre váš potenciál, príležitosti spoznať nových inšpirujúcich ľudí a kvalitne strávený čas vám ponúkame tento ročník za uvádzaciu cenu 39€.

Registrujte sa na našej webovej stránke http://www.realwoman.sk/forum-2012/

Ďakujeme a tešíme sa na vás!

Magdaléna Bacová
RealWoman Fórum tím

Kontakty: +421 911 295 589, magdalena@realwoman.sk

RealWoman Fórum web a registrácia: http://www.realwoman.sk/forum-2012/