Klasszikus kínai kultúra, tánc és zene

Szeretném felhívni szíves figyelmüket a Shen Yun Performing Arts csodálatos előadására! Egy olyan rendezvényről van szó, mely egyedülálló a világon! A Shen Yun Performing Arts a klasszikus kínai kultúrát és tradíciót kelti életre táncaival, zenéjével, legendáival és mítoszaival. A világszerte sikeres csoport a legújabb előadásával immár negyedik alkalommal jön Európába. A kínaiak évezredek óta “Shen Zhou”-nak – az Istenek országának nevezik országukat. A Shen Yun (Isteni szépség) a nézőket egy távolkeleti utazásra invitálja, mely átível időt és teret. Több mint 100 művész mutatja be a csodálatos programot 3D-s háttérvetítésekkel, klasszikus kínai tánccal és a legmagasabb színvonalú élő zenekarral, mely a klasszikus nyugati és keleti elemeket ötvözi zenéjében. A társulatot vendégül látó színház napokig pompás színekben tündököl, miközben a nézők elé tárul az 5000 éves kínai történelem. http://gala.ntdtv.de/ShenYun/
Előadásaink helyszínei és időpontjai:
Bécs
– Május 3-4., Wiener Stadthalle, Halle F (Vogelweidplatz 14 Wien, Wien A-1150) További információkat talál a http://de.shenyunperformingarts.org/city/vienna-wien weboldalon.
Pozsony – Május 7-8., Új Nemzeti Színház (Slovenské národné divadlo, Pribinova 17, SK-819 01 Bratislava. http://www.snd.sk * További információkat talál a http://www.shenyunperformingarts.org/city/bratislava, illetve a www.shenyunperformingarts.org és a http://gala.ntdtv.de/ShenYun/ weboldalakon. (Fehérvári Ilona)